Boravite u hotelu Park u Splitu i doživite svoj odmor kao bajku

Kiosk
Boravite u hotelu Park u Splitu i doživite svoj odmor kao bajku
Besprijekornu uslugu u elegantnom ambijentu sofisticirane i vrlo ugodne atmosfere, unutar kamenih zidova prekrasnog objekta već od 1921. godine na ovom dijelu Mediterana može ponuditi samo jedan prestižni hotel – Park

Besprijekornu uslugu u elegantnom ambijentu sofisticirane i vrlo ugodne atmosfere, unutar kamenih zidova prekrasnog objekta već od 1921. godine na ovom dijelu Mediterana može ponuditi samo jedan prestižni hotel – Park
Hotel Park, ideal  hotelijerstva u gradu i regiji, u potpunosti je obnovljen 2015. godine te je i ovom prilikom otvorio put novih i još viših standarda vrhunske te jedinstvene hotelske usluge. Očuvane su njegove karakteristične estetske vrijednosti istaknute profinjenošću art–deco stila u interijeru restorana, lobija, zimskog vrta kao i u 72 sobe, uz nenametljivu prisutnost savremene tehnologije. Šarm otmjenosti hotela dodatno je naglašen kroz profesionalnu i diskretnu uslugu hotelskog osoblja.
Hotel Park jedini je hotel koji ima privilegiju nalaziti se u rezidencijalnoj četvrti Bačvice, na najpoznatijoj istoimenoj gradskoj plaži, odakle ugodnom šetnjom za desetak minuta se dolazi do vibrirajućeg centra grada. Split obiluje kulturnim događanjima, koncertima klasične i moderne muzike na otvorenom i raznim performansima.
Pri ulasku u hotel, uz pratnju nota klavira koje dopiru iz restorana, uz topao prijem hotelskog  osoblja i šampanjac dobrodošlice, svakog gosta obuzme osjećaj da je to trenutak u kojem ide prema jednoj novoj priči. Svaki tip sobe Hotela Park obilježava profinjen osjećaj luksuza, ali i prisnosti koja djeluje opuštajuće na sve članove porodice koji u hotelu rado provode godišnje odmore, a s istim razlogom ga odaberu i za vikend destinaciju tokom cijele godine. Doživljaj odmora iz snova snažan je motiv dolaska i posjetilaca čiji je boravak uvjetovan poslovnim obavezama koji u dvoetažnim „Business sobama“ imaju sve pogodnosti ureda i raskoši hotelskog smještaja. Za potpun doživljaj udobnosti, prilagodili smo sve naše sobe kao i ostale sadržaje hotela osobama s poteškoćama u kretanju.
Iz soba Hotela Park pogled proteže na otoke od kojih je svaki jedinstveni spoj tradicije i moderne turističke ponude, a jedina nedoumica s kojom se naši gosti susreću je koji od njih posjetiti. Ali,  i u tom slučaju možete se s povjerenjem prepustiti  preporuci osoblja. I o njima će vam ispričati zanimljive priče.
Najkvalitetnijim materijalima poput egipatskog pamuka gostima garantuju savršenu udobnost i mekoću, velikim izborom jastuka kvalitetan san, a luksuznom kozmetikom najbolju njegu. Sve hotelske sobe uređene su u otmjenom tradicionalnom stilu, a uključuju moderne sadržaje kao što su TV ravnog ekrana i sef. Prostrano kupatilo  opremljeno je ogrtačima, papučama i besplatnim kozmetičkim priborom.
Zeleni balkoni s ležaljkama ili apartman s jacuzzijem luksuz su koji si možete priuštiti kako bi hedonistički odmor koji vam osiguravaju doživjeli u potpunosti. Nisu zaboravili ni vaše ljubimce koje će razmaziti posebnim „VIP tretmanima“ kako bi i oni osjetili notu luksuza kojom hotel odiše
Pored kongresnog centra i fitness dvorane, smješten je Priska Spa by Filomena – jedinstveni hrvatski Spa menadžment brand koji je za ideal splitskog hotelijerstva osmislio sasvim novi koncept. Od klasičnih tretmana za uljepšavanje, za potpunu regeneraciju tijela, osim jacuzzija i finske saune, tu je i „slana soba“ za relaksaciju i tretmane haloterapije. Masaže s potpisom najtraženija su usluga gostiju Hotela Park nakon kojeg se možete prepustiti uživanju u selekciji vrhunskih čajeva u vrtu Priska Spa by Filomena, na hotelskoj terasi uz vanjski bazen ili u zimskom vrtu. Priska priča autentičnu priču o hedonističkom užitku i potpunoj relaksaciji.

Hotel je udaljen  1 km od UNESCO-m zaštićene Dioklecijanova palača i 700 metara od trajektne luke te autobusnog i željezničke stanice.

Hotel Park je priča koju želite doživjeti. Barem jednom u životu. Bit će to još jedna priča koju ćete rado prepričavati vašim prijateljima.

 

Ne propustite