Arta Boutique Hotel je idealna polazna tačka za Vaše istraživanje Novog Sada

Kiosk
Arta Boutique Hotel je idealna polazna tačka za Vaše istraživanje Novog Sada
Novi Sad je teško opisati u nekoliko rečenica, jer se u njegovoj svestranosti krije njegova posebnost. To je grad koji ćete zavoljeti pri prvom susretu, a koji će Vas uvijek iznova zavoditi svojom srdačnošću, toplinom i jedinstvenim šarmom.

Novi Sad je teško opisati u nekoliko rečenica, jer se u njegovoj svestranosti krije njegova posebnost. To je grad koji ćete zavoljeti pri prvom susretu, a koji će Vas uvijek iznova zavoditi svojom srdačnošću, toplinom i jedinstvenim šarmom.
Novi Sad je drugi po značaju kulturni centar Srbije (poslije Beograda), a gradske vlasti pokušavaju da učine grad privlačnijim organizovanjem brojnih kulturnih manifestacija i muzičkih koncerata. Od 2000. godine se u gradu održava muzički festival Exit, najveći ljetnji muzički festival u Srbiji i regionu.
Da bi vaš boravak u Novom Sadu bio u potpunosti kao iz snova pogledajte našu ponudu za boravak u Arta Boutiqe Hotelu  i jedno noćenje za dvije osobe sa doručkom platite samo 113 KM, i osjetite čari tradicionalnog konfora i standardne udobnosti.
Moderan dizajn ukomponovan sa toplinom i gostoljubivošću kao historijskom tradicijom Novog Sada i intimna atmosfera, najbolje opisuje senzibilitet Arta butique Hotela. Smješten na samom raskršću urbanog novosadskog asfalta i dunavske obale, udobno ušuškan u tišinu .
Arta boutique Hotel raspolaže sa 9 soba, 2 apartmana i jednom sobom opremljenom za osobe sa posebnim potrebama.
Smeštajni kapacitet je su raspoređeni u tri kategorije: ELEGANT, SUPERIOR i DE LUXE.
Sve sobe i apartmani su prostrani i funkcionalni, potpuno prilagođeni kako potrebama poslovnih gostiju, tako i onima koji u Novi Sad dolaze kao turisti.
Svaka soba je opremljena minibarom, direktnom telefonskom linijom, besplatnim internetom (LAN Wireless), elektronskim sefom, klima uređajem i kablovskom televizijom sa internacionalnim TV kanalima. Arta boutique Hotel obezbjeđuje svim svojim gostima parking mjesto u okviru zatvorenog hotelskog parkinga.
Za početak obilaska i upoznavanje grada bi najbolje bilo otići u centar i kroz ugodnu šetnju upoznati se sa historijom, tradicijom i kulturom ove srpske Atine. 


Najpoznatija građevina u Novom Sadu je Petrovaradinska tvrđava, koja dominira nad gradom i pruža odličan pogled na gradsko jezgro. Sagrađena je od strane Habzburške monarhije, sa ciljem da zaštiti granice Carstva od Otomanske vojske. U podzemlju tvrđave nalazi se labirint od čak 16 kilometara hodnika, tajnih prolaza, podzemnih raskrsnica, dvorana u koje se niko ne bi usudio da uđe bez vodiča. Ukoliko nađete nekog vodiča on će će vas upoznati sa tajnim prolazima, podzemnim minskim poljima, smrtonosnim zamkama...
Nakon obilaska tvrđave mali predah uz ručak napravite u restoranu Terasa ispod petrovaradinskog sata, sa pogledom na Dunav i Novi Sad. Ambijent i ponuda hrane su prilagođeni najrazličitijim ukusima - pizze, paste, bifteci, kao i veliki izbor poslastica.

Nekadašnja paorska imanja smještena van urbanih zona, danas predstavljaju prave male ravničarske resorte, prilagođene savremenim turističkim potrebama.  Ukoliko ste raspoloženi za prelijepu večeru večerat ćete na jednom zaista posebnom mjestu, gdje ćete u autentičnom salaškom ambijentu, uz domaću kuhinju i lokalnu Vojvođansku etno muziku, uživati u mirisima, slikama i zvucima davno prošlih vremena.


Nacionalni park Fruška gora sa izletištima, očuvanim ekosistemima i kompleksom srpskih pravoslavnih manastira predstavlja pojas neposredno naslonjen na širi prostor grada. Od prvog daška proljeća, kada se blage padine okite bijelim cvjetovima visibaba, pa do odmakle jeseni kada se cijela priroda preliva u tonovima žute i crvene boje jesenjeg lišća, Fruška gora je veoma posjećena od strane mnogih izletnika i turista. Da bi se obezbjedio prijatan boravak na ovoj planini, Nacionalni park se brine o uređivanju izletišta i objekata za smještaj posjetilaca. Izletišta na Fruškoj gori su prostori najčešće pored saobraćajnica, kulturno-hstorijskih spomenika i ugostiteljskih objekata. Osim izletišta, uređuju se i prostori sa kojih se pruža mogućnost uživanja u lijepim vidicima na užu i dalju okolinu, kakav je npr. vidikovac iznad naselja Vrdnik.


Stanovnici Novog Sada njeguju smirenost u ophođenju, govore različitim maternjim jezicima, a svakog posjetioca dočekaju sa pažnjom i radoznalom srdačnošću.
Novi Sad, grad na Dunavu, grad evropske historije i balkanskog gostoprimstva je iskustvo koje Vam nedostaje.

 

 

Ne propustite