Popust od 59 % za intenzivni kurs njemačkog jezika za odrasle

Kiosk
Popust od 59 % za intenzivni kurs njemačkog jezika za odrasle
CityDeal vam donosi ponudu uz koju ćete brzo i efikasno naučiti njemački jezik. U opuštenoj i ugodnoj atmosferi, u Syllabus školi stranih jezika, učenje će biti zabavno i relaksirajuće, a napredak će biti vidljiv već nakon samo jednog kursa.

CityDeal vam donosi ponudu uz koju ćete brzo i efikasno naučiti njemački jezik. U opuštenoj i ugodnoj atmosferi, u Syllabus školi stranih jezika, učenje će biti zabavno i relaksirajuće, a napredak će biti vidljiv već nakon samo jednog kursa. 


Kad završite početni kurs, u trajanju od 32 školska sata, nećete više biti početnik. Na kraju kursa moći ćete: 
• komunicirati na jednostavan način,  
• pitati i odgovoriti na pitanja vezana za lične podatke, 
• upotrebljavati kratke fraze naučene napamet, 
• kazati i razumjeti brojeve, dane u sedmici, vrijeme na satu
• opisati svoju porodicu

Kupovinom CityDeal vaučera uštedit ćete 59%. Platite 98 KM umjesto 239 KM za kurs u trajanju od 32 školska časa. Svakom polazniku Syllabus poklanja i orginalni udžbenik!

Metoda koju primjenjuju nastavnici u Syllabus školi je tzv. komunikativna metoda. Za razliku od tradicionalnih metoda gdje nastavnik predaje, a polaznici pasivno uče, polaznici ovog kursa aktivno učestvuju u nastavi već od početnog nivoa. Otkriti ćete potpuno novo iskustvo u učenju. 
Nastavnici su visokokvalifikovani i pomoći će vam da učite onoliko brzo koliko vi to možete, a učionice su opremljene za aktivno, dinamično i efektivno učenje.


Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite