Priuštite sebi odmor u wellness centru Top Terme Topusko u Hrvatskoj

Kiosk
Priuštite sebi odmor u wellness centru Top Terme Topusko u Hrvatskoj
Cijeli CityDeal tim je usmjeren na zadovoljstvo naših kupaca i nastojimo opravdati vaše povjerenje kako biste sve prepustili nama, a vi jednostavno uživali u odmorima.

Top Terme Topusko su mjesto za idealan odmor, a ponude CtyDeal-a su više puta usrećile one malo starije, ali i mlađe koji su imali priliku boraviti po sniženim cijenama. Cijeli CityDeal tim je usmjeren na zadovoljstvo naših kupaca i nastojimo opravdati vaše povjerenje kako biste sve prepustili nama, a vi jednostavno uživali u odmorima.

S ovom mišlju, CityDeal donosi i ponude za Top Terme Topusko, mjesto okruženo šumom i cvjetnim parkovima, mjesto gdje ćete zaboraviti na dosadnu svakodnevnicu. Mnogobrojne staze, čist i svjež zrak, mir i tišinu bez velikog prometa, možete iskoristiti za biciklizam, odbojku, tenis, boćalište, trčanje ili hodanje. Za one koji bi se radije rekreirali u kuglani, uz stolni tenis ili pikado, sve to mogu pronaći u okviru rekreativnog dijela hotela. Iskoristite svoje vrijeme na pametan način, zabavite se i osvježite rekreacijom!

Donosimo vam ponude za sniženim cijenama za dva ili pet noćenja. Ako želite pametno iskoristiti vikend, pogledajte našu ponudu za dva noćenja sa cijenom od čak 53% popusta. Dva noćenja za dvije osobe sa polupansionom uz masažu za dvije osobe platit ćete samo 178 KM umjesto 378 KM. Ukoliko se ipak odlučite na boravak od 5 noćenja, onda ćete pet noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe dobiti za samo 420 KM.

Pratite CityDeal, vjerujte da se isplati. Ne samo da ćete uštediti novac, nego će naši zaposlenici završiti sve, a vi ćete se odmoriti kao nikad u životu.

Topusko se nalazi sedamdesetak kilometara južno od Zagreba, te između Karlovca i Siska, a upravno, ipak, u Sisačko moslavačkoj županiji.

Top - Terme d.o.o. osnovane su 1.5.2003. kao tvrtka kćer Lječilišta Topuskog. U sklopu tvrtke nalazi se hotel Toplica s 232 ležajeva u 58 jednokrevetnih i 88 dvokrevetnih soba. U sklopu hotela su dva restorana - pansionski i a la carte restoran, rekreacijski centar sa zatvoreno - otvorenim bazenom, saunama, sportskom dvoranom, teretanom, prostorom za terapiju i wellness, stolnim tenisom, biciklima, četverostaznom automatskom kuglanom; poslovnice dviju banaka, suvenirnice, dva aperitiv bara i vanjska terasa.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite