VELIKA NOĆ Evo zašto je Džeko trenutno najubojitiji napadač u Evropi: Braniče slao po ćevape i zabio hettrick Villarealu!

Sport
VELIKA NOĆ Evo zašto je Džeko trenutno najubojitiji napadač u Evropi: Braniče slao po ćevape i zabio hettrick Villarealu!
Fenomenalni Edin Džeko potopio je večeras španski Villareal postigavši tri gola u pobjedi njegove Rome u gostima sa 4:0. Naš Dijamant je rešetao mrežu španskog golmana i lijevom i desnom nogom, a posebno je bio atraktivan njegov prvi pogodak kada je varkom tijela,nakon asistencije Muhameda Salaga "po ćevape" poslao stopera domaće ekipe i onda zakucao loptu u mrežu.

Fenomenalni Edin Džeko potopio je večeras španski Villareal postigavši tri gola u pobjedi njegove Rome u gostima sa 4:0. Naš Dijamant je rešetao mrežu španskog golmana i lijevom i desnom nogom, a posebno je bio atraktivan njegov prvi pogodak kada je varkom tijela,nakon asistencije Muhameda Salaha "po ćevape" poslao stopera domaće ekipe i onda zakucao loptu u mrežu.

Rome je ovako osigurala prolazak u naredni krug Evropa lige, a Džeko status trenutno ponajboljeg evropskog napadača. Sa 28 pogodaka u svim takmičenjima Džeko je ozbiljan kandidat za dobitnika Zlatne lopte, a ako ovako nastavi postat će legenda rimskog kluba. Na kraju meča kako i dolikuje Džeko je uzeo loptu za uspomenu. 

Ne propustite