98 prodatih vaučera svjedoči o kvaliteti ponude za hotel Han na Bjelašnici

Kiosk
98 prodatih vaučera svjedoči o kvaliteti ponude za hotel Han na Bjelašnici
U srcu Bjelašnice smjestio se Hotel Han, mjesto gdje ćete uživati u svojim slobodnim danima onako kako i zaslužujete. CityDeal je pripremio odličnu ponudu, a 98 prodatih vaučera svjedoče o kvaliteti usluge.

Hotel Han smješten je pokraj skijališta Bjelašnica sa jedinstvenim pogledom na ski staze. Hotel Han nudi 18 luksuzno opremljenih soba, od kojih čak 12 ima nezamjenljiv pogled na ski stazu Bjelašnice. Svaka soba posjeduje LCD Televizor, luksuzno opremljeno kupatilo i klima uređaj. Elegantne sobe imaju podove s tepihom i vlastitu kupaonicu s tušem, te sušilom za kosu. Uz sve navedeno, besplatan je parking sa videonadzorom.

Hotelski restoran sadrži i kamin, te poslužuje tradicionalne specijalitete regionalne kuhinje koja će zadovoljiti i najizbirljivija nepca. Ukoliko ipak želite provesti vrijeme na svježem zraku, restoran ima veliku terasu, gdje ćete sigurno uživati kako u pogledu, tako i u suncu. Ako je hladnije vrijeme i radije biste bili u zatvorenom prostoru, restoran posjeduje i zimsku baštu.

Osobama koje uživaju u rekreativnim sadržajima Hotel Han nudi sportske i rekreativne aktivnosti. Ukoliko nemate vlastitu opremu moguće je njeno iznajmljivanje i održavanje  po prihvatljivim cijenama, a onima koji tek žele postati skijaši, na raspolaganju su usluge vrhunskih učitelja skijanja.

U ljetnom periodu Hotel Han Vam nudi skypere za biciklizam i planinarenje, bicikle za brdsku vožnju i kros-motore.

Ukoliko ipak želite održati poslovan ručak u predivnom ambijentu, ili proslaviti svoje vjenčanje, Hotel Han nudi uslugu organizacije poslovnih ručkova, seminara, "team buildinga", konferencija, vjenčanja i raznih poslovnih ili privatnih događanja. Vaši klijenti, kao i gosti će, sigurno biti zadovoljni.

Ljubazno osoblje Hotela Han u svakom trenutku je na usluzi svakom gostu kako bi Vaš boravak na Bjelašnici i u Bosni i Hercegovini bio ugodan i nezaboravan.

Idemo na Bjelašnicu, planinu koja je dobila ime po tome što je od novembra do maja prekrivena snijegom, a nekada i u ljetnim mjesecima. 

Na portalu Citydeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu.
Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail info@citydeal.ba.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko web stranice, uplatnicom, online ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje). 
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite