Stanari ove zgrade su najhumaniji u Beogradu, ali pogledajte kako su im to vratila djeca iz komšiluka (FOTO)

Region
Stanari ove zgrade su najhumaniji u Beogradu, ali  pogledajte kako su im to vratila djeca iz komšiluka (FOTO)
Stanari jedne zgrade u Bulevaru despota Stefana požaliki su se na društvenim mrežama na icident koji su snimile nadzorne kamere.

Stanari jedne zgrade u Bulevaru despota Stefana požaliki su se na društvenim mrežama na icident koji su snimile nadzorne kamere. 

Naime, djeca iz komšiluka pokidala su aparat za kontrolu ulaza u zgradu.

“U utorak, 07. 02. u 22.35 časova grupa dece, divljaka, je učestvovala u vandalskom činu kidanja aparata za kontrolu ulaza u zgradu. To su deca iz komšiluka koji se sakupljaju na velikom parkingu, prema Botaničkoj bašti, i koje smo do sada mnogo puta prijavljivali policiji zbog haosa koji su pravili.”

“Na drugoj slici smo prepoznali ćerku poznate spisateljice. Slučaj smo prijavili policiji, podnećemo krivičnu prijavu i tražiti nadoknadu štete.”


Stanari ove zgrade su inače dobitnici ovogodišnje Plakete za najplemenitiji podvig godine. Oni su prikupili pomoć za Dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, pomoć za poplavljene u Obrenovcu, skupljali su plastične čepove u akciji “Čep za hendikep”, piše Telegraf.rs. 

Oni su augustu prošle godine sakupili novac i kupile dvije klime za porodilište u Zvezdari, a u planu je kupovina posteljine za porodilje i bebe.

Kontrola na ulazu je ubrzo popravljena, ali je ceo incident ostavio gorak ukus u ustima stanara.

 

 

Ne propustite