Jezivi detalji zločina izašli na vidjelo: Zaklao majku pa zapjevao Selo moje ljepše od Pariza

Region
Jezivi detalji zločina izašli na vidjelo: Zaklao majku pa zapjevao Selo moje ljepše od Pariza
Osumnjičeni za zločin koji se u nedjelju dogodio u naselju Mirijevo skinuo se go u pritvoru i garderobu bacio u WC šolju, poslije čega je prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu

Milan Vićentić (33), koji se sumnjiči da je u nedjelju u stanu u Mirijevu zaklao majku Ljubinku (51), juče nije saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu jer nije psihički stabilan, ali mu je određen pritvor do 30 dana i prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

 Vićentić se tokom boravka u pritvoru skinuo go i zapjevao pesmu „Selo moje ljepše od Pariza“.
- Nema sumnje da je riječ o psihički bolesnoj osobi. Čim ga je policija smjestila u pritvor, skinuo se go, a garderobu je bacio u WC šolju. Komunikativan je, ali priča nepovezano. U jednom momentu je čak i zapjevao - kaže izvor Kurira.

On podsjeća da je zločin u Ulici Mihaila Bulgakova otkriven pošto su građani primijetili golog i krvavog mladića kako šeta ulicom i pozvali policiju. Kad je patrola stigla, on ih je odveo u stan, gdje su zatekli jeziv prizor.

Zna za ubistvo

- Tokom boravka u pritvoru, prije nego što je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju, rekao je da zna da je ubio osobu koju voli, ali i da zna da će se ona „vratiti da ga izbavi i odvede kući“. Pominjao je i šesto čulo koje mu to govori - dodaje naš izvor.

Vićentić je juče priveden u Više tužilaštvo u Beogradu.
- On, međutim, nije bio u psihičkom stanju da iznese odbranu - dodaje naš sagovornik i objašnjava da će tužilaštvo da naloži njegovo neuropsihijatrijsko vještačenje. Kako navodi, njemu će najvjerovatnije biti izrečena mjera obaveznog liječenja.

U daljem toku postupka, zamjenik tužioca će obaviti saslušanja svjedoka među kojima će biti i otac ubice Aca Vićentić.

(kurir.rs)

Ne propustite