Pohotna profesorica nakon puštanja iz zatvora nastavila da seksualno zlostavlja učenike, a na sudu je imala bizarno "opravdanje" (VIDEO)

Svijet
Pohotna profesorica nakon puštanja iz zatvora nastavila da seksualno zlostavlja učenike, a na sudu je imala bizarno "opravdanje" (VIDEO)
Brianne Altice (37) bivša profesorka engleskog jezika koja je spavala sa trojicom učenika, pojavila se opet pred sudom kako bi tražila pomilovanje.

Brianne Altice (37) bivša profesorka engleskog jezika koja je spavala sa trojicom učenika, pojavila se opet pred sudom kako bi tražila pomilovanje.

– Izdala sam svoje vrijednosti i principe, radila sam stvari koje nisam smjela kako bi potisnula svoje probleme – rekla je bivša profesorka pred sudom.

Istakla je da su joj učenici pričali lijepe stvari i da se osjećala poželjno jer pati od manjka samopouzdanja, prenosi Mirorr.

– Ja sam za sve kriva, niko drugi – tvrdi sada Brianne kojoj  se raspao brak zbog ovog skandala a koja ima i dvoje djece.

U novembru 2015. godine bivša profesorka je osuđena na najmanje dvije godine zatvora. Tada joj je poništena uslovna kazna, nakon što je nastavila da ima seksualne odnose sa učenicima, a neki od njih su bili i maloljetni što se podrazumijeva kao seksualno zlostavljanje.

Odbor je sada može pustiti na slobodu ili je osuditi na 30 godina zatvora. 

Jedan od njenih ljubavnika je kasnije takođe morao na sud jer je drugom učeniku slao prijeteće poruke.

Tinejdžeri su se međusobno hvalili odnosom sa profesoricom pa je cijela istina izašla na vidjelo.

 

Ne propustite