Merlinov PR poručio Lepoj Breni: Umorni smo da komentiramo laži i izmišljotine!

Show
Merlinov PR poručio Lepoj Breni: Umorni smo da komentiramo laži i izmišljotine!
Gazdarica „Granda“ tvrdi da je Dino napunio tri Arene u Beogradu zahvaljujući tadašnjoj vlasti.

Gazdarica „Granda“ u intervjuu beogradskom "Newsweeku" tvrdi da je Dino Merlin napunio tri Arene u Beogradu zahvaljujući tadašnjoj vlasti, ali su iz njegovog PR tima vrlo jasno odgovorili. 

- Molimo vas za razumijevanje jer smo se umorili da komentarišemo apsolutne neistine, izmišljotine i laži - poručili su novinarima koji su pozvali PR tim najveće regionalne zvijezde.

Lepa Brena prozvala je Dina Merlina da je uspio tri puta da napuni Kombank arenu u Beogradu jer je imao „pomoć prijatelja“. 

Gazdarica „Granda“ konstatovala je da je tadašnja vladajuća Demokratska stranka otkupila karte za jedan Merlinov koncert 2011. i da je to bila javna tajna.

- Pa dobro, samo sam rekla ono što je tačno! - rekla je Brena. U nastavku razgovora bila je konkretna.
- Sad duvaju nekakvi potpuno drugi vetrovi. Kad se raspala Jugoslavija, neko je ulazio preko politike da pravi koncerte u Beogradu, a neko je išao preko verskih organizacija. Ide se malo okolo, pa imaš podršku ovu, pa imaš podršku onu, to nije nikakva tajna. Ako te publika obožava, možeš da puniš i pet Arena, ali kada malo zaškripi, onda svako traži pomoć prijatelja - rekla je Brena. Folk zvijezda tvrdi da ona nema takve prijatelje.

- Nemam od koga da tražim pomoć. Prosto sam usamljena žena u toj priči, uvek i bila. Dok je Raka Đokić bio živ, ja sam bila zvezda, a on je vodio računa o meni. Otkad je umro, više nikada nisam imala zaštitnika, naravno, osim svog muža. Svaka pevačica je imala nekog svog ko joj je zaštitnik i ko joj je otvarao vrata. Ja sam ceo život otvarala vrata samoj sebi - zaključila je Brena.

Ne propustite