Šokantno priznanje Mace Diskrecije: 'Pros*itutka sam, majka Enesa zna i podržava me!'

Show
Šokantno priznanje Mace Diskrecije: 'Pros*itutka sam, majka Enesa zna i podržava me!'
Starleta Maca Doskrecija odlučila je javno priznati da se bavi pros*itucijom i šokirala sve.

Starleta Maca Diskrecija odlučila je javno priznati da se bavi pros*itucijom i šokirala sve. Iako taj 'posao' nije zakonit u Srbiji, Senada Nurkić ne strahuje od toga da bi mogla završiti iza rešetaka. 

Ne uznemirava je ni to što su njeni nalozi iznova i iznova brisani sa društvenih mreža zbog eksplicitnih sadržaja…

 
– Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim pros*itucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem tijelo da bih preživjela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše  – brutalno je iskrena bivša učesnica “Parova”.
 
Maca je otkrila i zašto se ne bavi pjevanjem, s obzirom da se oprobala i u tim vodama.
 
– Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htjela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pjevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namjere da se bavim pjevanjem. Sada mi je želja da uđem u “Farmu” – rekla je bosanska starleta, koja redovno na društvenim mrežama provocira golim slikama i vrućim snimcima.
 
 
– Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog ku*vanja, neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne – kaže Maca Diskrecija, koja je iznijela sve tajne na videlo i ni najmanje se ne stidi toga što voli se*s. Ipak, bira da spava sa zgodnim i lijepim muškarcima.
 
– Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju sek*a kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lijepi i zgodni momci. Neke djevojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone – parfeme, veš, nakit… – pohvalila se Maca Diskrecija na kraju u razgovoru.

(Alo.rs)

Ne propustite