Krila drogu u gaćama: Bivša go-go igračica uhapšena dan prije ulaska u reality (VIDEO)

Show
Krila drogu u gaćama: Bivša go-go igračica uhapšena dan prije ulaska u reality  (VIDEO)
Bivša go-go igračica Jelena Krunić privedena je veče prije nego što je ušla u reality show "Parovi" jer joj je pronađena droga u donjem vešu.

Bivša go-go igračica Jelena Krunić privedena je veče prije nego što je ušla u reality show "Parovi" jer joj je pronađena droga u donjem vešu.

Kako saznaje "Alo!", policajci su Jelenu priveli dok je bila u društvu javnosti nepoznatog muškarca, koji je takođe kod sebe imao drogu, samo u većoj količini.

Oboje su pušteni na slobodu nakon saslušanja i protiv njih su podignute krivične prijave zbog posjedovanja nedozvoljenih supstanci i zbog sumnje da su deo lanca beogradskih narko-dilera.

Krunićevoj i muškarcu sa kojim je privedena zbog ovakvog kršenja zakona prijeti novčana kazna ili zatvor do tri godine, prema članu 246a Krivičnog zakonika Srbije. Od Jelene nismo mogli da dobijemo komentar u vezi sa ovom delikatnom pričom, jer ona i dalje učestvuje u "Parovima", i to po četvrti put.

Krunićeva je prošle godine uhapšena na koncertu u beogradskoj Kombank Areni, jer se pijana potukla sa jednom djevojkom i tom prilikom razbila staklo u VIP loži. Obezbjeđenje je obuzdalo učesnicu "Parova", a kad je stigla policija, utvrđeno je da je Jelena izazvala incident, pa je privedena u stanicu.

Jelena Krunić je široj javnosti postala poznata tokom učešća 2015. godine u realitiyu "Farma". Po sopstvenom priznaju, Jelena se na najpoznatijem imanju u Srbiji drogirala tako što je na žurkama miješala alkohol i tablete. U takvom stanju pokazivala je grudi, spopadala Kristijana Golubovića i tjerala ga na bludne radnje. Jelena je priznala da je miješala alkohol i lijekove i tokom učešća u četvrtoj sezoni  "Parovi". Zanimljivo je da ju je drugi učesnik Nenad Marinković Gastoz optužio da se bavila prostitucijom, podvodila djevojke i dilovala drogu. Takođe, prema pisanjima nekih medija, Jelena se prije nekoliko godina liječila od narkomanije, piše alo.rs.

Ne propustite