NOVI ČLAN ŽIRIJA: Bit će pun pogodak, publika "Pinkovih Zvezda" će je obožavati! (FOTO)

Show
NOVI ČLAN ŽIRIJA: Bit će pun pogodak,  publika "Pinkovih Zvezda" će je obožavati! (FOTO)
Folk pjevačica Seka Aleksić od aprila će biti jedan od članova žirija u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", piše dnevni list "Blic".

Folk pjevačica Seka Aleksić od aprila će biti jedan od članova žirija u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", piše dnevni list "Blic". 

Seka se neko vrijeme dvoumila da li da preuzme ovu obavezu, a na kraju odlučila prihvatiti ponudu Pinka. 

"Čelnici televizije odavno su pregovarali sa Sekom da bude deo ovog formata, ali ona nije mogla tu ponudu da prihvati. Kako je bila trudna kada su krenula prva snimanja nove sezone, a u septembru je rodila sina Jakova, Seka je želela da se posveti porodici i nasledniku, pa zato nije prihvatila ponudu. Ipak, ona je oko Nove godine počela da se vraća poslovnim obavezama, pa su sa Pinka smatrali da je ovo pravi trenutak da je ponovo pozovu." - rekao je izvor, te dodao: 

"Seka radi na novom albumu, koji će, kako je najavila, promovisati u aprilu, pa kako će tada biti u žiži, prihvatila je i da bude deo ovog šou programa. Seka je veoma duhovita i svi su ubeđeni da je ona pun pogodak za šou i da će je publika obožavati. Kako se emisije snimaju unapred, Seka je sigurna da će da se dobro organizuje i da sin Jakov neće primetiti njeno odsustvo."

seka-aleksic

Ne propustite