Igrajte srcem, igrajte za sve Bosance i Hercegovce

Ostali sportovi
Igrajte srcem, igrajte za sve Bosance i Hercegovce
Poslije gostovanja u Bjelorusiji, bh. rukometni Zmajevi u nedjelju dočekuju selekciju Danske u Tuzli.

Poslije gostovanja u Bjelorusiji, bh. rukometni Zmajevi u nedjelju dočekuju selekciju Danske u Tuzli. Već sada se može reći da će atmosfera u Mejdanu biti usijana, a rukometaši će imati veliku podršku sa tribina. Karte za ovaj susret već su rasprodate, piše bh. novinska agencija Patria.

Najvjernija navijačka skupina BH Fanaticosi i ovaj put se priprema za navijanje, te ovu utakmicu nazivaju najvažnijom u ovoj godini.

- Kao i uvijek do sada, mi, BH Fanaticosi stižemo u Tuzlu da podržimo naše Ljiljane. Okupit ćemo se u 15:00 sati na centralnom trgu. Dva sata prije utakmice dolazimo ispred dvorane Mejdan, gdje će se obaviti podjela karata. Za korteo i tribinu je odgovoran Donny. Svi koji se žele pridružiti nama i domaćinu Fukarama (navijačka skupina FK Sloboda op.a.), mogu doći do 15:00 sati na centralni trg - navode BH Fanaticosi.

Oni su za kraj poslali poruku svim igračima.

- Ljiljani samo hrabro!!! Igrajte srcem, kao i uvijek do sada! Igrajte za sve Bosance i Hercegovce. Srce na teren, a naša podrška sigurno neće izostati - poručuju BH Fanaticosi.

Sigurni smo da će izabranici selektora Dragana Markovića dati sve od sebe protiv ratobornih Danaca.

Ne propustite