Da li će Smoki uspjeti da se izbori sa teškom bolešću? Zbog njega, nikada nećemo zaboraviti filmove jugoslovenske kinematografije

Sjećate li se
Da li će Smoki uspjeti da se izbori sa teškom bolešću? Zbog njega, nikada nećemo zaboraviti filmove  jugoslovenske kinematografije
Rođen je u Skoplju u porodici rudara koji su radili u rudniku uglja Jelašnica kod Niške Banje.

Rođen je u Skoplju u porodici rudara koji su radili u rudniku uglja Jelašnica kod Niške Banje. Još u gimnaziji, Ljubiša Samardžić je povremeno radio da bi izdržavao porodicu.

Studirao je pravo, a potom je prešao na Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Njegov talenat je otkriven veoma rano i dobio je stipendiju za studije kod režisera Bojana Stupice. Samardžić je završio Akademiju u Beogradu. I od tada počinje njegova blistava karijera i niz filmova u kojima je ostavio dubok pečat.

Bez njega filmovi zaista ne bi bili isti.

Srpski glumac Ljubiša Samardžić (80) operisan je prije mjesec dana u Kliničkom centru Srbije. On je imao opasnu operaciju na  mozgu koja je trajala nekoliko sati. 

Niko iz tima doktora koji su ga operisali nije bilo raspoložen da priča za medije. U Kliničkom centru, gdje glumac leži, samo su poručili da su svi njegovi životni parametri u redu i da je stanje stabilno. Ljubiša je sve vrijeme pod budnim okom doktora, koji se ne odvajaju od njega, saznaje Alo.

Nadamo se da će glumac ozdraviti.

Ne propustite