Bio je najljepši pjevač bivše Juge, oženio je 30 godina mlađu, razveo se, a danas izgleda ovako! (FOTO)

Nekad i Sad
Bio je najljepši pjevač bivše Juge, oženio je 30 godina mlađu, razveo se, a danas izgleda ovako! (FOTO)
Hrvatske pop grupe “Srebrna krila” se svi sjećaju.

 

Hrvatske pop grupe “Srebrna krila” se svi sjećaju. Pogotovo njenog frontmena, velikog zavodnika Vlade Kalembera (60), koji je iz dana u dan, godinama, osvajao srca žena širom bivše Jugoslavije.

vlado
Vlado Kalember je nepunih deset godina bio u braku sa 30 godina mlađom hrvatskom violončelistkinjom Anom Rucner (33), sa kojom ima sina, a koja je i danas njegova velika i jedina ljubav, iako su se razveli 2014. godine,prenosi Telegraf.

“Vino na usnama” se i danas rado pjevuši, kao i brojni hitovi, poput “Ja nisam kockar“, “Ana“, “Otkad si otišla“…

Pjevač je odnedavno aktivan na Instagramu, gdje objavljuje slike sa sinom i prijateljima, fotografije sa nastupa, kako danas tako i iz mladosti, a zanimljivo je da prati samo jednu osobu - bivšu suprugu Anu.

vlado

– U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru doneli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svako svojim putem – navela je Ana u tadašnjem saopštenju, nakon razvoda.

Kalember i toliko godina kasnije ima prepoznatljivo lice, skoro istu frizuru po kojoj ga mnogi pamte, a među ljepšim polom i dalje važi za velikog zavodnika i pravog šmekera, pa mnogi često napominju da mu godine nisu neprijatelj…

Prosudite sami…

Ne propustite