Objavljena fotografija napadača na noćni klub u Istanbulu

Svijet
Objavljena fotografija napadača na noćni klub u Istanbulu
Turska policija objavila je fotografiju o potencijalnom izgledu napadača na noćni klub u Istanbulu, snimljenu kamerama na pasoškoj kontroli. Posljednje informacije ukazuju da napadač nije turski državljanin, a meta i način napada na noćni klub asociraju da je napadač pripadnik IDIL-a. Nadzorne kamere snimile su i trenutak napada na osoblje i goste kluba Reina. Pretpostavlja se da se još uvijek nalazi u Istanbulu, a turska policija vrši opsežnu potragu. Podsjećamo, u sinoćnjem napadu na noćni klub u Istanbulu ubijeno je 39 osoba, a ranjeno 69. Među nastradalim je 16 stranih državljana.

Turska policija objavila je fotografiju o potencijalnom izgledu napadača na noćni klub u Istanbulu, snimljenu kamerama na pasoškoj kontroli.
Posljednje informacije ukazuju da napadač nije turski državljanin, a meta i način napada na noćni klub asociraju da je napadač pripadnik IDIL-a.
 
Nadzorne kamere snimile su i trenutak napada na osoblje i goste kluba Reina.
 
Pretpostavlja se da se još uvijek nalazi u Istanbulu, a turska policija vrši opsežnu potragu.
 
Podsjećamo, u sinoćnjem napadu na noćni klub u Istanbulu ubijeno je 39 osoba, a ranjeno 69. Među nastradalim je 16 stranih državljana.

Ne propustite