Puste ulice Sarajeva prvog jutra u 2017. godini [ FOTO ]

Bosna i Hercegovina
Puste ulice Sarajeva prvog jutra u 2017. godini  [ FOTO ]
Prvog jutra u 2017. godini ulice glavnog grada Bosne i Hercegovine puste su i neobično mirne, javlja Anadolu Agency (AA). Fotoreporter AA zabilježio je tek pokojeg prolaznika i rijetke automobile na prohladnim ulicama, nakon novogodišnje noći kada je upriličen javni doček nove godine u Sarajevu. Na Trgu BiH gdje je, uz velik vatromet u ponoć, sinoć pred više desetina hiljada građana održan koncert Dine Merlina, radnici jutros rade na pripremanju demontažu bine. Sudeći prema izlozima radnji i portalima ugostiteljskih objekata u Ferhadiji te praznim pijačnim tezgma - u Sarajevu je danas neradni dan u pravom smislu.

Prvog jutra u 2017. godini ulice glavnog grada Bosne i Hercegovine puste su i neobično mirne, javlja Anadolu Agency (AA).
Fotoreporter AA zabilježio je tek pokojeg prolaznika i rijetke automobile na prohladnim ulicama, nakon novogodišnje noći kada je upriličen javni doček nove godine u Sarajevu.

Na Trgu BiH gdje je, uz velik vatromet u ponoć, sinoć pred više desetina hiljada građana održan koncert Dine Merlina, radnici jutros rade na pripremanju demontažu bine.

Sudeći prema izlozima radnji i portalima ugostiteljskih objekata u Ferhadiji te praznim pijačnim tezgma - u Sarajevu je danas neradni dan u pravom smislu.

Ne propustite