U Drini pronađen leš novorođenčeta; Otac: Rođeno je mrtvo

Crna hronika
U Drini pronađen leš novorođenčeta; Otac: Rođeno je mrtvo
Beživotno tijelo novorođenčeta pronašli su vatrogasci je u Drini kod Zvornika, poslije dojave ribara.

 

Beživotno tijelo novorođenčeta pronašli su vatrogasci je u Drini kod Zvornika, poslije dojave ribara, pišu “Večernje novosti“.

Milan V. suprug Suzane V. iz Zvornika koja je osumnjičena za čedomorstvo, rekao je da je dete mrtvo rođeno i da je zbog stanja u kome se nalazila njegova supruga i činjenice da su dva puta gubili djecu, bebu odnijela i bacila u Drinu.

“Očekivali smo rođenje djeteta u martu, ali je zbog nastalih bolova supruga otišla kod doktora noću oko 00.30. Vratila se sva krvava rekavši da joj je pukla cista, ne govoreći ništa o porođaju“, rekao je Milan novinarima u Zvorniku. 

On je dodao da je sve saznao tek sutradan u policiji, tvrdeći da supruga nije smjela da mu kaže jer nije znala kako će reagovati. 

“Da sam te večeri kad je osjetila bolove krenuo sa njom sve bi bilo drugačije. Da je makar neko u to vrijeme kada je počeo porod na ulici naišao bio bi svjedok ove priče“, rekao je Milan. 

Podsetivši da im je prvorođenče umrlo 2004, kada je supruga bila u sedmom mjesecu trudnoće, Milan je rekao da supruga nije mogla da prolazi kroz isto i "gleda bebu koju sahranjuje". 

U međuvremenu su dobili ćerku i sina. Prema njegovim riječima, uvijek su bili zajedno, a supruga se prema djeci uvijek odnosila majčinski. 

Tijelo bebe su u utorak, nakon dojave ribara, iz Drine izvukli vatrogasci uz nadzor policije.

Ne propustite