Javni poziv za prijavu programa na 22. "Zeničko proljeće"

Kultura
Javni poziv za prijavu programa na 22. "Zeničko proljeće"
Gradska služba za društvene djelatnosti Zenice raspisala je javni poziv prijave programa za učešće na 22. međunarodnoj kulturnoj manifestaciji "Zeničko proljeće 2017". Za učešće na ovoj kulturnoj manifestaciji mogu se prijaviti pojedinci, institucije, te amaterske i profesionalne organizacije iz oblasti kulture, s programima koji do sada nisu javno izvođeni. Krajnji rok podnošenja prijava programa za "Zeničko proljeće 2017" je 31. januar 2017. godine. Organizator će izvršiti izbor najkvalitetnijih programa u skladu sa koncepcijom manifestacije, obezbijediti smještaj za izvođače i uslove za izvođenje programa. Odabrani programi bit će realizovani u prostorima Muzeja Grada Zenice, Opće biblioteke i Bosanskog narodnog pozorišta, ili drugim adekvatnim prostorima uz korištenje postojeće tehničke opreme.

Gradska služba za društvene djelatnosti Zenice raspisala je javni poziv prijave programa za učešće na 22. međunarodnoj kulturnoj manifestaciji "Zeničko proljeće 2017".
Za učešće na ovoj kulturnoj manifestaciji mogu se prijaviti pojedinci, institucije, te amaterske i profesionalne organizacije iz oblasti kulture, s programima koji do sada nisu javno izvođeni.
 
Krajnji rok podnošenja prijava programa za "Zeničko proljeće 2017" je 31. januar 2017. godine. Organizator će izvršiti izbor najkvalitetnijih programa u skladu sa koncepcijom manifestacije, obezbijediti smještaj za izvođače i uslove za izvođenje programa.
 
Odabrani programi bit će realizovani u prostorima Muzeja Grada Zenice, Opće biblioteke i Bosanskog narodnog pozorišta, ili drugim adekvatnim prostorima uz korištenje postojeće tehničke opreme.

Ne propustite