Krive kuglice za bor – Njegov ‘loš’ shopping doveo me do završetka iz snova!

Ljubav
 Krive kuglice za bor – Njegov ‘loš’ shopping doveo me do završetka iz snova!
Konačno sam dočekala Božić, meni najdraže doba godine. Unatoč brojnim obavezama što se blagdani bliže, taj božićni duh uvijek nekako posebno djeluje na mene.

Konačno sam dočekala Božić, meni najdraže doba godine. Unatoč brojnim obavezama što se blagdani bliže, taj božićni duh uvijek nekako posebno djeluje na mene.

Imala sam već sve spremno i isplanirano, jedino te kuglice, krajnje je vrijeme da unesem malo promjene u prošlogodišnju kolekciju. To jutro javio mi se dobar ‘frend’ s kojim se tu i tamo zaigram kako možda i ne bi trebala, ali nije loše tu i tamo spojiti ugodno s korisnim, zar ne?

Vani je bilo tako hladno i iskreno nije mi se dalo izlaziti iz kuće pa sam ga pozvala kod sebe. Usput sam ga odlučila iskoristiti za kuglice – taman onakve kakve su mi trebale su bile na akciji u jednom dućanu, slikala sam mu i poručila da se bez toga ne pojavljuje. Napisao je ok i da stiže uskoro. Baš dobro pomislim, jedna briga manje…

Ovaj put za divno čudo nije kasnio, pozvonio je, a kava je već bila spremna. Popila sam jedan gutljaj kave i s nestrpljenjem uzela vrećicu s kuglicama u ruke. Kad ono šok! Naravno da je uzeo krive, današnjim frajerima je očito kupiti pravu stvar nemoguća misija i kad mu nacrtaš. U sekundi sam poludila… Pokušao se opravdati, ali nije mu baš išlo. Prišao mi je s leđa i počeo masirati po ramenima, barem kakva takva utjeha… to ipak ne odbijam!

‘Očekujem najbolju masažu ikada za iskupljenje’ – poručila sam, skinula majicu i legla na krevet. Odmah je skočio na mene, počeo masirati po ramenima, niz leđa, otkopčao mi grudnjak, razmazivao kremu… skroz sam se opustila i baš sam uživala. E sada kad je skroz zeznuo – pomislih kako bi ga mogla skroz iskoristiti, ne sjećam se kad sam zadnji put svršila.

Otkopčala sam hlače, skinula ih i poručila mu – moja guza isto očekuje masažu. Mislim da je on savršeno dobro znao što to znači. U sekundi su njegove ruke završile na mojoj guzi, a njegovi su prsti postali sve zločestiji. Baš sam bila napaljena… Skinuo mi je gaćice, okrenuo na leđa i prekrio oči. Ljubio me je sve niže i niže, a onda sam osjetila njegov jezik. Obožavam taj osjećaj. A onda me u sekundi preplavio jedan sasvim drugačiji osjećaj. Osjetila sam predobar podražaj u sebi, nešto skroz drugačije, a istovremeno me je ljubio svojim usnicama i jezikom. Trajalo je to neko vrijeme, a onda me preplavio takav orgazam, da nisam znala gdje sam.

‘Još uvijek misliš da sam kupio krive kuglice’ – pitao me kroz smijeh? Tek tada sam otvorila oči i skužila da me je skroz iznenadio kuglicama, sexy igračkama koje sam oduvijek htjela isprobati.

Ne propustite