Žena svom suprugu satarom gotovo odsjekla muškost, a on i dalje ne želi da se od nje razvede

Čudne priče
Žena svom suprugu satarom gotovo odsjekla muškost, a on i dalje ne želi da se od nje razvede
Njegova supruga Zhang je uzela sataru kojom je rezala šećernu trsku i udarila “gdje najviše boli”

Prema pisanju britanskog tabloida "Sun", 46-godišnji kineski taksist Liu, koji je bio preumoran za seks sa svojom 54-godišnjom suprugom Zhang, vjerojatno neće biti u prilici približiti se seksu u dogledno vrijeme, s obzirom da je zbog umora skoro ostao bez svoje muškosti.
Njegova supruga Zhang je uzela sataru kojom je rezala šećernu trsku i udarila “gdje najviše boli”, ostavivši s lijeve strane umornog penisa ranu veličine 4 x 1 centimetar jer je bio preumoran da je zadvolji.
Liu je sam morao nazvati policiju, jer je Zhang samo “sjela” i nije “mrdala”.
Zhang je pak odbila posjetiti muža u bolnici, što je vjerojatno dobra stvar za Liua. A i njegov penis.
Liu i Zhang su se vjenčali 2009. godine, Liu kaže da je prije puno zarađivao, ali da u zadnje vrijeme posao ide sve lošije.
No, za Zhang nema sumnje. Ona “zna” da smanjena zarada znači da se negdje drugdje “zabavlja s četiri ili pet ljubavnica”, što Liu odlučno opovrgava.
“On ima ljubavnicu. Ima puno žena sa strane. Nikada ne dolazi kući – i imam dokaz, inače ne bih se iznosila ove optužbe”, prenose lokalni mediji riječi frustrirane žene.
“Stvarno sam jako ljuta. Plačem svaki dan. Rekla sam mu da bismo se jednostasvno trebali razvesti, ali on to ne želi”, kaže.
“Kaže da se ne može osloniti na bilo koju od drugih žena pa ne želi razvod”, tvrdi Zhang.
Policija istražuje slučaj.

Ne propustite