Nino sumnjao da mu je Sandra kćerka: Pjevač se pred smrt povjerio najboljem prijatelju!

Show
Nino sumnjao da mu je Sandra kćerka: Pjevač se pred smrt povjerio najboljem prijatelju!
Pokojni pevač Amir Nino Rešić sumnjao je da je ovogodišnja takmičarka „Zvezda Granda“ Sandra Rešić njegova kćerka.

Pokojni pevač Amir Nino Rešić sumnjao je da je ovogodišnja takmičarka „Zvezda Granda“ Sandra Rešić njegova kćerka.

Ovo tvrdi nekadašnji folkerov menadžer i prijatelj Nermin Ademović, poznatiji kao DJ Nino.

Posljednjih dana javnost intrigira dnevnik koji je pjevač pisao u jeku popularnosti i u kome je bilježio strogo čuvane tajne.

Pokazao mu prepisku

Njegov prijatelj, koji je pronašao folkerov dnevnik, otkrio je samo djelić njegovog burnog života. Ademović tvrdi za Kurir da je jednom prilikom prisustvovao svađi Nina i Sandre, kad mu je ona u poruci napisala da nije njegova kćerka.

"U autu mi je Nino prepričavao odnos sa kćerkom i plakao je. Pokazao mi je svoj telefon dok sam vozio i samo sam malo bacio pogled. Sandra mu je u poruci napisala da nije njegova kćerka, da Nino nije njen otac i svašta još. Vkerovatno je htela da ga time povrijedi jer joj nije finansijski pomogao kad mu je tražila. On je bio veoma tužan zbog toga što ga je vrijeđala u porukama. Taj incident nije napisan u dnevniku, ali ja sam bio svjedok. Mislim da je to pričao još nekim bliskim osobama."- kaže menadžer.

Povrijedile ga njene laži

Pjevač je navodno želio da se utvrdi da li je njen otac.

"Pričalo se da je čak tražio DNK test, ali, koliko sam upućen, mislim da se to nije dogodilo. Nisam siguran." - kaže DJ. 

Dodaje da ga je najviše povredilo to što je takmičarka „Zvezda Granda“ izjavljivala da je uz oca bila do posljednjeg trenutka.

"Oglasio sam se zbog njenih riječi. Nije istina da je bila uz njega. Ne zanima me da li mu je kćerka ili nije, krivo mi je što govori neistinu."- rekao je Nermin.

Emotivan nastup
RASPLAKALA ŽIRI GRANDA

Sandra se se takmiči u „Zvezdama Granda“, a već u prvom krugu je oduševila, ali i rasplakala žiri. Aca Lukas je priznao da mu je Nino bio idol i da je svojevremeno rekao da bi volio da mu karijera bude bar upola kao njegova. Marija Šerifović je ustala i čestitala Sandri na perfektnom nastupu, dok Jelena Karleuša od suza nije mogla ništa da kaže.

Otvoreno pismo
OSTAVITE NA MIRU MRTVOG ČOVJEKA!

Ninova kćerka je na Facebooku objavila otvoreno pismo.

„Pošto i dalje dobijam poruke velike mržnje, ja bih još jednom i zaista poslednji put zamolila ne vas koji ste na mom profilu samo da biste ostavili negativan komentar, već ljude, porodicu i prijatelje koji su tu, eto, iz podrške. Ne čitajte i ne verujte glupostima. Vama, kojima je najbitnije u životu da anonimno nazovete novinare, ispričate brdo gluposti zarad ne znam ni ja čega, želim da kažem samo jedno: gde ste vi bili ceo njegov život i gde ste bili svih ovih devet godina otkad ga nema? Sad je lako, tu je Sandra, pa ajmo preko nje. Poslednji put vas molim da ostavite mrtvog čoveka više na miru. Posećujte grobove svojih bližnjih, moje ostavite na miru. Kakvi smo, bre, to ljudi“, napisala je Sandra, a posle nekoliko dana još jednom se oglasila: „Auuu je*ote, najveći problem u državi Sandra i Nino Rešić. Ne znam da l‘ da plačem ili da se smejem. Majke mi“.

(kurir.rs)

Ne propustite