Antifašisti upozoravaju: Ivan Pernar je bio na ustaškom derneku u Zagrebu

Region
Antifašisti upozoravaju: Ivan Pernar je bio na ustaškom derneku u Zagrebu
Na Facebook stranici Antifašistički front objavljene su fotografije Ivana Pernara, zastupnika Živog zida u Saboru Hrvatske kako prisustvuje protestu HOS-ovih dragovoljaca. Na fotografijama saborski zastupnik i čelnik Živog zida Ivan Pernar ponosno korača u prvom redu prosvjeda HOS-ovih dragovoljaca koji imaju natpise "Za dom spremni", "Stop parTITOkraciji", i prekriženi natpis Antifa.

Na Facebook stranici Antifašistički front objavljene su fotografije Ivana Pernara, zastupnika Živog zida u Saboru Hrvatske kako prisustvuje protestu HOS-ovih dragovoljaca.

Na fotografijama saborski zastupnik i čelnik Živog zida Ivan Pernar ponosno korača u prvom redu prosvjeda HOS-ovih dragovoljaca koji imaju natpise "Za dom spremni", "Stop parTITOkraciji", i prekriženi natpis Antifa.

pernar

Pernar je u više prilika isticao kako se ne želi baviti ideološkom temama, već ga zanima isključivo monetarna politika i poboljšanje životnog standarda u Hrvatskoj, navode Antifašisti.

Ipak, u posljednjih nekoliko mjeseci Pernar je "regionalna zvijezda", te je svojim političkim stavovima privikao pažnju javnosti.
 

Ne propustite