Bivši direktor RARS-a brutalno premlatio Banjalučanku?

Crna hronika
Bivši direktor RARS-a brutalno premlatio Banjalučanku?
Slobodan Marković (56) iz Banjaluke, bivši direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, uhapšen je jutros zbog sumnje da je bejzbol palicom pretukao 52- godišnju sugrađanku.

Slobodan Marković (56) iz Banjaluke, bivši direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, uhapšen je jutros zbog sumnje da je bejzbol palicom pretukao 52- godišnju sugrađanku, piše Srpskacafe.com.

Kako je potvrđeno u CJB Banjaluka napad se dogodio jutro oko sedam časova u podzemnoj garaži zgrade u ulici Svetozara Markovića u Banjaluci, a napadač je uhapšen samo par minuta nakon prijave.

"Zbog sumnje da ju je povrijedio slobode je lišen S. M. (56) iz Banjaluke, dok je žena prevezena u Univerzitetski klinički centar RS na dalje liječenje. Policijski službenici izvršili su uviđaj i izuzeli sve predmete i tragove, bitne za rasvjetljavanje navedenog događaja", rekla je portparol CJB Banjaluka Marija Markanović.

Prema pisanju ovog portala, motiv napada je bio novčani dug koji je je 52-godišnjakinja imala prema Markoviću. Ona je navodno od njega kupila stan u spornoj zgradi, ali mu nikada nije isplatila cjelokupan iznos.

Nakon što u više navrata nije uspio da naplati dug Marković je odlučio da je napadne. U jutarnjim časovima sačekao ju je pored njenog automobila u podzemnoj garaži zgrade i kada je 52-godišnjakinja krenula na posao on je nasrnuo na nju i brutalno je izudarao bejzbol palicom.

Nakon toga je pokušao da pobjegne. Nekoliko stanara krenulo je za njim, a ubrzo je došla i policija koja ga je lišila slobode. O cijelom slučaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci i napad je trenutno okvalifikovan kao teži oblik iznude.

Ne propustite