Roditelji ga odbili dalje financirati, a on ih raskomadao

Crna hronika
Roditelji ga odbili dalje financirati, a on ih raskomadao
Četvero djece okupilo se prošle sedmice na večeri povodom Dana zahvalnosti u roditeljskome domu u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee. Porodici je to trebalo biti posljednje druženje u toj kući jer su se majka i otac, Joel Guy Sr. i Lisa, za dvije sedmice planirali preseliti u planine u Surgoinsvilleu.

Četvero djece okupilo se prošle sedmice na večeri povodom Dana zahvalnosti u roditeljskome domu u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee. Obitelji je to trebalo biti posljednje druženje u toj kući jer su se majka i otac, Joel Guy Sr. i Lisa, za dva tjedna planirali preseliti u planine u Surgoinsvilleu.

Nakon što su tri kćeri, koje žive u Tennesseeju, ispratili kući, roditelji su sinu, 28-godišnjem Joelu Guyu Junioru, stanovniku Baton Rougea u saveznoj državi Louisiani, namjeravali objasniti kako je vrijeme da se zaposli jer ga oni više ne namjeravaju financirati. Kad se Lisa u ponedjeljak nije pojavila na poslu, šef se zabrinuo i pozvao policiju.

Detektivi su, kako piše Washington Post, na katu u zaključanoj sobi pronašli psa, a izbodena i raskomadana tijela roditelja bila su posvuda po kući. Ubojica je dijelove trupala čak namočio u otopinu od izbjeljivača i hidrogen peroksida. Navodno ju je napravio sam kako bi sakrio tragove strašnoga zločina.

'Dokazi pokazuju da je definitivno bilo borbe. Mjesto zločina izgledalo je strašno, a smrad je bio nesnošljiv. Forenzičari su morali nositi zaštitna odijela jer nije bilo moguće disati u toj kući', rekli su iz lokalne policije.

Joela Guya Juniora uhitili su u utorak ispred njegova stana u Baton Rougeu. Protiv njega je podignuta optužnica za ubojstvo s predumišljajem.

Navodno je barem dan ili čak dva nakon što je likvidirao roditelje ostao u kući s njihovim unakaženim tijelima.

Istražitelji misle da je njihova odluka o prestanku financiranja bila motiv zločina, a sumnja se kako se Joel Guy Jr. ubojstvom roditelja htio domoći novca od njihova životna osiguranja.

Ubojica prije nije bio kažnjavan, liječnički kartoni pokazuju kako nije imao nikakvih psihičkih problema, a šokirani susjedi opisuju ga, kako to nerijetko biva u najokrutnijim slučajevima, kao mirnog i povučenog mladića.

Ne propustite