Planule ulaznice: Dino Merlin rasprodao koncert u zagrebačkoj Areni!

Kultura
Planule ulaznice: Dino Merlin rasprodao koncert u zagrebačkoj Areni!
Dino Merlin još jednom je potvrdio kako ima zaista status megazvijezde, ne samo kada je BiH u pitanju već i druge države, a u ovom slučaju i u Hrvatskoj. Koncert u zagrebačkoj Areni u subotu 3. februara službeno je rasprodan!

Dino Merlin još jednom je potvrdio kako ima zaista status megazvijezde, ne samo kada je BiH u pitanju već i druge države, a u ovom slučaju i u Hrvatskoj. Koncert u zagrebačkoj Areni u subotu 3. februara službeno je rasprodan!

- Neizmjerno sam ponosan! Hvala Zagrebe na priznanju i podršci koju mi dajete već nekoliko desetljeća. Ovaj koncert bit će za mene jedno veliko emotivno iskustvo i moje pjesme, koje ćemo svi zajedno otpjevati, neka budu jedan zajednički zagrljaj svih nas 20 hiljada ljudi u Areni. U ova teška vremena, pokažimo da ljubav ne poznaje granice, istaknuo je popularni kantautor usred posljednjih priprema za zagrebački spektakl za večernji.hr.

Ua ovu priliku Dino je obećao poseban audio-vizualni doživljaj i poseban izbor iz njegovog bogatog opusa od preko 200 pjesama.

Treba napmenuti da na javnoj sceni traje već 30 godina.

 

Ne propustite