U Zvorniku ubijen starac, uhapšena supruga

Bosna i Hercegovina
U Zvorniku ubijen starac, uhapšena supruga
Pripadnici Policijske stanice Kozluk uhapsili su R.J. (72), zbog sumnje da je ubila N.J. (70) iz Zvornika, čije je tijelo pronađeno u pomoćnom objektu u mjestu Malešić, grad Zvornik, potvrđeno je za "Nezavisne" iz policije.

Pripadnici Policijske stanice Kozluk uhapsili su R.J. (72), zbog sumnje da je ubila N.J. (70) iz Zvornika, čije je tijelo pronađeno u pomoćnom objektu u mjestu Malešić, grad Zvornik, potvrđeno je za "Nezavisne" iz policije. Tokom kriminalističke obrade ona je u potpunosti priznala ubistvo, kazali su iz policije.

"Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Zvornik, u saradnji sa pripadnicima PS Kozluk su, vršeći uviđaj, te preduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, na osnovu predmeta i tragova pronađenih na licu mjesta utvrdili da postoje osnovi sumnje da je smrt nastupila nasilnim putem", naveo je Miljan Bobar, portparol CJB Zvornik. Kako nezvanično saznajemo, ubijen je Nikola J, a za ubistvo je osumnjičena njegova supruga Radojka J. "Ubistvo je počinjeno udarcima tvrdim predmetom u glavu", otkriva izvor "Nezavisnih novina".

Ne propustite