Mala škola zavođenja

Ljubav
Mala škola zavođenja
Sviđa Vam se muškarac i željele bi ste ga osvojiti, za početak, kada se nađete pred njim pokušajte zauzeti pozu sa blago razmaknutim nogama

Sviđa Vam se muškarac i željele bi ste ga osvojiti, za početak, kada se nađete pred njim pokušajte zauzeti pozu sa blago razmaknutim nogama. Težinu tijela blago prebacite na jednu nogu, a kukove blago izbacite. Ovo je poza koju zauzima jedna seksualno sigurna žena, i to zna gotovo svaki muškarac. Ovo je samo jedan mali trik, no postoji još najmanje 50 signala koji Vam mogu pomoći da zavedete muškarca svojih snova. Jedan poznati seksolog, pojašnjava i o kojim se to efikasnim ženskim trikovima uz pomoć kojih muškarca možete natjerate da vas poželi radi:

Za početak tu su kratki pogledi – dakle, kada se nađete u blizini muškarca koji Vam se sviđa, uputite mu par kratkih, uzastopnih pogleda, ali tako da nastavite cijelo vrijeme pričati sa ostatkom vašeg društva. Ovom gestom šaljete poruku da vam je nedvojbeno najzanimljiviji i te da ga želite upoznati.

 

muvanje-620x350

 

Seksolozi tumače ovaj signal kao jedan od onih na koji pada gotovo svaki drugi muškarac, iz razloga što ovo godi njihovom egu te im nedvojbeno golica maštu. Budite uvjereni kako će vam se nakon ovoga barem jednom obratiti te veče
Lagano i decentno dodirivanje butine, kad izađete na prvi date sa muškarcem koji vam se sviđa, definitivno označava početak igre zavođenja. Dakle, sjednite do njega tako da on može vidjeti vaše cijelo tijelo. Rukom polako dodirujte vanjsku stranu butine. Ovu gestu seksolozi još nazivaju i autoerotičnim dodirivanjem, a njome šaljete dvije poruke istovremeno: prva je da želite skrenuti pozornost na taj dio tijela, a druga da mu želite pokazati da ste maštovita osoba. Budite uvjereni da ćete nakon ovog sastanka još dugo biti u njegovim mislima, a već sutra bi vas mogao pozvati i na novi.

Ako ste do sada već u više navrata izašli sa muškarcem koji vam se sviđa, ali se među Vama još ništa bitno nije dogodilo, ne brinite. Možda mu je potrebno još malo vremena i sigurnosti. Vi ste tu kako bi mu pomogle da vas poželi. Dozvolite da vam s ramena lagano sklizne jedna naramenica pokazujući golo rame. Pazite pri tom da ova gesta izgleda što je spontanije moguće. Ovim provokativnim signalom poručujete muškarcu da želite što prije s njim podijeliti vruće i strasne zagrljaje. Dokrajčit će ga podizanje jednog ramena te bacanje pogleda preko njega u njegovom smjeru. Nakon ove geste poželjeti će isti tren da vas zgrabi.

Dok razgovarate sa muškarcem kojeg zavodite, lagano si masirajte vrat pri tom pazeći da to bude krajnje decentno, gotovo neprimjetno, a on će u Vas trenutačno poželjeti. Dok pravite nježne pokrete po vratu, lagano podižite grudi, blago razotkrivajući jedan dio pazuha; još jednu erogenu zonu. Ovaj pokret će ga u potpunosti izludjeti, pa možete biti sigurni da ste na pravom putu da ga osvojite.

Ne propustite