McGregor: Želim boksati s Mayweatherom, samo on se plaši ovog!

Boks
McGregor: Želim boksati s Mayweatherom, samo on se plaši ovog!
Irac Conor McGregor, ultimat fajt šampion (UFC) u pero i lakoj kategoriji potvrdio je da je spreman ući u ring i boksovati s Amerikancem Floydom Mayweatherom.

Irac Conor McGregor, ultimat fajt šampion (UFC) u pero i lakoj kategoriji potvrdio je da je spreman ući u ring i boksovati s Amerikancem Floydom Mayweatherom.

Ipak, prije toga ima jedan uvjet.

"Recite Floydu i Šoutajmu da dolazim. Želim 100 miliona dolara u kešu za borbu s njim po boks pravilima. On se plaši ove borbe, ustvari nije spreman za ovo", poručio je McGregor.

Inače, Irac je u profesionalnoj karijeri zabilježio 21 pobjedu i tri poraza, dok se Mayweather penzionisao s učinkom od čak 49:0.

"Poštujem Floyda, on je jak biznismen. Šta je on mogao uraditi... Ma on je prokleta životinja šta je bio u stanju uraditi, ali što se tiče stvarnog sukoba, što se tiče istine, čiste nenaoružane borbe, Floyd ne želi ništa od toga", podcjenjivački je zaključio McGregor.

Podsjećamo, proteklog vikenda je Irac u spektakularnoj borbi u okviru UFC 205 oduzeo titulu u kategoriji do 70 kg već sada bivšem prvaku Eddieju Alvarezu.

Ne propustite