Nevjerovatna tvrdnja: "Raonić namjerno predao meč Murrayu da bi napakostili Novaku"

Tenis
Nevjerovatna tvrdnja: "Raonić namjerno predao meč Murrayu da bi napakostili Novaku"
Poznati srbijanski hirurg i pomoćnik direktora KBC "Dr Dragiša Mišović" Moma Jakovljević tvrdi da je kanadski teniser crnogorskog porijekla Miloš Raonić namjerno predao meč polufinala Mastersa u Parizu Andy Murrayju da bi napakostio Novaku Đokoviću.

Poznati srbijanski hirurg i pomoćnik direktora KBC "Dr Dragiša Mišović" Moma Jakovljević tvrdi da je kanadski teniser crnogorskog porijekla Miloš Raonić namjerno predao meč polufinala Mastersa u Parizu Andy Murrayju da bi napakostio Novaku Đokoviću.

Đoković je poražen prije 10 dana u četvrtfinalu Mastersa u Parizu od Marina Čilića, a Murrayju je potom bio dovoljan i plasman u finale da bi preuzeo prvo mjesto na ATP listi.

Raonić je predao meč Britancu zbog povrede desnog butnog mišića. Murray je u finalu pobijedio Johna Isnera, a Britanac drugu sedmicu zaredom drži prvo mjesto na ATP listi.

"Ako je stvarno izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao! Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mjesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku! Mogao je da kaže da mu nije dobro ili neki drugi razlog da navede, ali ovo je smiješno!", rekao je Jakovljević za "Alo".

On je potom objasnio zašto je Raonić "učinio uslugu" Murrayju.

"Oni su se dogovorili šta će ko kome da kompenzuje jer je poznato da u svakom sportu svi hoće da ruše šampiona. Udruže se drugi, treći, peti, šesti... Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, u svakoj profesiji, ne samo u tenisu. Pokušavaju da ga destabiliziju, ali, naravno, ne treba na to da se obazire. Sada raznorazni lupetaraju kako je zbog ishrane pao na drugo mjesto i dodaju još svašta. Došlo je do zamora materijala, vratiće se Nole brzo", istakao je Jakovljević.

Raonić je u prvom kolu turnira u Londonu lako savladao Gaela Monfisa, a večeras se sastaje upravo sa Đokovićem.

Ne propustite