Novi.ba prenosi: Kontraverzni Ivan Pernar pobjegao glavom bez obzira tokom emitiranja emisije Nu2

Aktuelno
Novi.ba prenosi: Kontraverzni Ivan Pernar pobjegao glavom bez obzira tokom emitiranja emisije Nu2
Gostujući na poznatoj HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” kod Aleksandra Stankovića, saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar je samo nakon petnaestak minuta razgovora nasputio studio. Mostov amandman o zamrzavanju dužnosničkih plaća ću podržati, a zakon o poreznoj reformi ću odbaciti. Siromašni će plaćati više, hrana će poskupjeti, plaće će ostati iste, to je reforma "superhika",

Gostujući na poznatoj HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2” kod Aleksandra Stankovića, saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar je, samo nakon petnaestak minuta razgovora, napustio studio. Naime, izrevoltirani Pernar je odmah napustio studio nakon što mu Stanković nije dozvolio da do kraja odgovori na pitanje o programskom sadržaju HTV-a  za kojeg je Pernar rekao da je u službi politike Washingtona.

On je, između ostalog, naglasio da HTV ne podučava građane o stvarnoj ulozi Hvatske središnje banke, te da se svjesno preušućuje egozodus Palestinaca iz današnjeg države Izrael.

“HRT je partijska televizija, HTV sustavno prikazuje korumpiranost pravosudnog sustava. Dnevnici počinju vijestima o HDZ-u. Nešto što bi se trebalo javnim događajima bavi se jednom strankom. Imam televizor i nikad neću plaćati pretplatu. Nju treba ukinuti, javna televizija nije u službi građana (...)Informativni program je horor film. HTV -ov Dnevnik je najmanje gledani središnji dnevnik. Zadaća je da se građane drži u iluziji. Većina gledatelja ne zna da je 1948. godine napravljen pokolj Palestinaca. Izrael je država stvorena na etničkom čišćenju ”, kazao je Pernar tokom danasšnjeg gotovanja.

Govoreći o poreznoj reformi, Pernar je kazao kako nije problem da se zamrznu plate saborskih zastupnika, već da se ionako visoke plate još više dižu, dok se, istodobno, porezni teret prebacuje na najsiromašnije građane. On je u emisiji istakao da su upozoravali ugostitelje da će ih uništiti fiskalizacija, te je istakao da je ona dio globalne agende koja ima za cilj da kontroliše svaku transakciju čime je, samim time, predstavlja mjeru koja je okrenuta protiv građana.  

“Mostov amandman o zamrzavanju dužnosničkih plaća ću podržati, a zakon o poreznoj reformi ću odbaciti. Siromašni će plaćati više, hrana će poskupjeti, plaće će ostati iste, to je reforma "superhika”, ” kazao je Pernar.

Ne propustite