Što muškarci žele?

Ljubav
Što muškarci žele?
Muškarci žele ženu koja ih nasmijava jer je i muškarcima smisao za humor bitan jednako kao i ženama. Veza koja se dobrim dijelom ne sastoji od smijeha jako brzo može postati monotona, ako uopće takva veza i započne.

Muškarci žele ženu koja ih nasmijava jer je i muškarcima smisao za humor bitan jednako kao i ženama. Veza koja se dobrim dijelom ne sastoji od smijeha jako brzo može postati monotona, ako uopće takva veza i započne.

Veselo, neopterećeno ili smiješno - nije važno, sve dok razumijete međusobne šale i ne bojite se zaletjeti dostojanstvo u vjetar makar ponekad ispali i luckasti.

Muškarci žele ženu koja zna brinuti o sebi, ali ovdje nije riječ isključivo o određenom kriteriju. Ovdje se više radi o njegovanosti žene i njezinom stilu. Muškarci uglavnom priznaju kako žele da žena troši vrijeme na svoj izgled i da općenito bude njegovana, uredna i dobro organizirana, no bez potrebe za pretjerano skupim održavanjem već sve u granicama decentnog.

Muškarci žele ženu koja će s njima dijeliti jednake interese, jer ako se međusobno nisu u stanju složiti što će raditi zajedno, stvar može posti komplicirana kao i mogućnost preživljavanja ovakve veze; veze bez zajedničkih interesa. Muškarcima je bitno da žena dijeli bar neke njihove interese ili da barem bude otvorena prema istima. Bilo da ih zanima penjanje, planinarenje ili stari filmovi, većina bi voljela podijeliti to sa svojom partnericom. Čak i ako se radi o nečemu što baš i ne smatrate da je za vas, jednostavno zanimanje i otvorenost uma prema njihovim poslovima ili nekom hobiju dovoljna je stavka koja će definitivno zadovolji njihovu potrebu da ih shvatite.

Muškarci pored sebe žele ženu koja će ih znati iznenaditi, što Vas baš i ne bi trebalo previše zaprepastiti s obzirom da je spontanost izuzetno cijenjena i nadasve poželjna osobina kod žena, i premda sama spontanost podrazumijeva različite definicije - za neke ona znači sposobnost odlučivanja u momentu, a za neke ona znači imati pored sebe osobu sklonu avanturama. Za druge je pak dovoljno da žena razmišlja na drugačiji način od njih te da ih znade iznenaditi bilo da je to svojim izgledom, svojim prijedlozima ili djelima.

Muškarci također žele ženu koje će ih znati impresionirati; priče kako se muškarci plaše i osjećaju ugroženi od strane inteligentnih i moćnih žena je u stvarnosti čista zabluda. Muškarci žele nekog koga će moći poštovati. S toga je inteligencija kod žena vrlo poželjna osobina, a veći broj muškaraca je priznalo da pored sebe žele ženu koja je čak i inteligentnija od njih samih. Snaga uistinu zna biti lijepa i privlačna, tako da se ne treba plašiti istaknuti je kao jednu od najboljih kvaliteta.

Premda to ne kažu uvijek otvoreno, muškarci tvrde da poštuju žene koje rade po svome, poštuju to kada im se žena zna usprotiviti kako bi stala iza svojih stavova i mišljenja, pa čak i kada to nije u skladu sa onime što oni žele. Neovisnost je jaka i privlačna, te predstavlja veliki plus kada muškarac zna da ste dovoljno neovisni da budete svoja na svome te da se znate jako dobro zabaviti i bez njega.

Muškarci vole i cijene otvorenost kod žena -  ne vole se igrati igricama ili uvijek pogađati što  je to što žena želi, tako da ih u principu privlače časnost i iskrenost te mogućnost otvorene komunikacije sa partnericom. Ako jasno iznosite svoje osjećaje i želje, muškarac na to može i reagirati, a da pri tom ne gubi vrijeme pokušavajući odgonetnuti što se sa Vama događa. Muškarci ne znaju čitati misli i trebate biti svjesni toga, baš kao što ni Vi to niste u stanju. Biti iskren o tome o čemu razmišljate i što osjećate lakše je za svih.

Muškarci pored sebe žele ženu koja će znati brinuti o njemu, ženu koja je suosjećajna. Žene koje su centar vlastitog svemira mogu biti zanimljive u početku, ali vrlo brzo dosade jer gotovo svi muškarci žele biti tretirani sa istom dozom dobrote i poštivanja kao i žene. Oni isto tako primjećuju kako se mi ponašamo kada nisu u pitanju oni sami: zabadanje noža u leđa i razmaženo ponašanje znaju biti jako dobri razlozi za odbijanje.

Ne propustite